Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Stresszoldás és kisállat-terápia

Korábbi lapszámainkban előfordult néhány kutyás, macskás hír. Az előbbiek terápiás állatként illetve marketingként: a kutyabarát könyvtár megnevezésért. A macskák a könyvtáros kedvenceiként kerültek elő. A Rutgers Egyetem weboldalán a háziállatok stresszoldó hatására hívják fel a figyelmet. (MG)

- A házi kedvencek nagyon népszerűek a könyvtári stresszoldó rendezvényeken. Idén sajnos sokunknak sokkal több miatt kell aggódnia, mint csak az amerikaifoci-döntők és a Covid miatt. Társállataink azonban életünk legnehezebb időszakaiban sem mulasztanak el felvidítani minket, legyen szó pandémiás háziállatról vagy elhagyott macskáról vagy kutyáról a háború sújtotta Ukrajnában, akik törődést és emberszeretetet keresnek.
A The Virtual Pet Therapy 2022 galériáiban embertelen körülményeknek kitett ártatlan macskákat és kutyákat mutatunk be, és szeretnénk bemutatni, hogy a kisállatokkal való törődés nemcsak messzire vezet, hanem mindkét irányba.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról