Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tábor a Bihar megyei könyvtárban

A napokban ért véget a Bihar megyei könyvtár gyermekrészlegével közösen szervezett A Könyvtár Barátai elnevezésű nappali tábor, melynek során hétfőtől péntekig tíztől tizenkét óráig különféle kreatív, szórakoztató, nevelő programok zajlottak óvodásoknak és iskolásoknak.
A július folyamán több héten át tartó tábor ideje alatt egyebek mellett aszfaltrajz-versenyt szerveztek, interaktív beszélgetések zajlottak Angelica Sandor tanár vezetésével, könyveket olvastak és vettek kölcsön, dr. Alin Creţu terapeuta pedig pszichodráma-jellegű tevékenységekbe vonta be a résztvevőket. A gyerekek a közlekedési szabályokról is tanultak játékosan, Răzvan Chebeleu közlekedési rendőr közreműködésével, s Carmen Dinescu, a Bihar megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) képviselője a szájhigiénia alapszabályait ismertette velük. A táboron belüli egyik utolsó tevékenység a Crişana Katasztrófavédelmi Főfelügyelőségnél tett látogatás volt, a gyerekek megtekinthették belülről is a tűzoltó autókat, s szimulált mentési akciókat is bemutattak nekik a tűzoltók.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról