Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Teljesítményértékelés a könyvtárban -- kérdőjelek, gondolatok

Habár Domonkos azt írja, hogy 'első olvasatra elégedett' (kieg.: mint megtudtam, az elégedettség kodifikációs és alkotmányossági szempontból értendő), én egy ilyen pesszimista, kákán is csomót kereső figura vagyok (kieg.: nem kodifikációs és alkotmányossági szempontból). Amikor meghallottam, hogy a Kjt-be bekerült a teljesítményértékelés, nagyon megörültem. Végre! Azután elgondolkodtam, hogy ha nekem kellene kiviteleznem az értékelést, akkor hogyan csinálnám. Meg kell mondjam, bármivel is próbálkoztam gondolatban, mindenhol falakba ütköztem. Az alábbiakban néhány olyan ponton morfondírozok, amik problémát jelenthetnek abban az esetben, amennyiben valóban objektíven szeretnénk értékelni. - F: jan. 29.

Régebbi hírforrás(ok): FIKSZ, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról