Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

TikTok: visszanézhetőek a korábbi videók és GIF-könyvtár is lesz

A TikTokot a fiatalok platformjaként szokták emlegetni, pedig valójában már minden korosztályt beszippantottak a rövid, zenés videók, amelyek szinte minden témában kínálnak tartalmat. A nagyvállalatok és a kkv-k is felfedezték az alkalmazásban rejlő marketing lehetőséget. A felhasználók által már régóta vágyott fejlesztéssel rukkolt elő a TikTok: hamarosan visszanézhetőek lesznek a korábban megtekintett videók - értesült a TechCrunch.

Az újítás azt a hiányosságot igyekszik orvosolni, hogy jelenleg nem visszakereshetőek a random feldobott videók. A hírről a Twitteren is beszámoltak: a Watch history/Megtekintési előzmények a Tartalom és tevékenység menüpont alatt érhető majd el. A tesztüzemmód után hamarosan a felhasználók számára is elérhető lesz a fejlesztés. A Giphy-vel való együttműködés jegyében született gyűjteményben animációk, zenék, klipek és szövegsablonok is helyet kapnak, hogy a segítségükkel minél izgalmasabb videók készülhessenek. Az alkalmazás ajánlgatni fogja a trendeket, illetve kulcsszavak alapján is könnyedén kereshetőek lesznek a témák. A Giphy Video ügyfelei között televízió- és filmstúdiók, lemezkiadók, hírmédiumok, sportszövetségek és játékgyártók is találhatók.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról