Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Tisztújítás volt a Nemzeti Kulturális Alapnál az elmúlt hónapban

Lezárult a Nemzeti Kulturális Alap szakmai kollégiumainak tisztújítása, miután 2016. február 18-án az NKA Igazgatósága Székházában az újonnan delegált és kinevezett kuratóriumi tagok átvették Balog Zoltántól, az emberi erőforrások miniszterétől, az NKA elnökétől és Doncsev Andrástól, az NKA alelnökétől a kinevezési okiratokat. A tavaly decemberi jogszabálymódosításnak köszönhetően felálló új rendszer alapján 17 állandó és három ideiglenes kollégiumban 128 fő kezdhette meg munkáját.
Az ünnepi rendezvényen Krucsainé Herter Anikó, az NKA Igazgatóságának főigazgatója tájékoztatást adott az NKA pályáztatási tevékenységéről és egyéb, a tisztségviselőket érintő témákról.
A Közgyűjtemények Kollégium vezetője (a szakmai szervezetek által delegált személy): Tőzsér Istvánné Géczi Andrea, az egri Bródy Sándor Megyei Könyvtár igazgatója. A szakmai szervezetek által delegált személyek: Dr. Bereczki Ibolya, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum ágazati feladatokat felügyelő főigazgató-helyettese, Hermann István, a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltára igazgatója (2017 februárjáig fizetés nélküli szabadságon). A Magyar Művészeti Akadémia által delegált személyek: Szőnyiné Szerző Katalin Szabolcsi Bence-díjas zenetörténész, az OSZK Zeneműtárának ny. vezetője, az MMA rendes tagja.
Miniszteri hatáskörben kinevezett személyek: Dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója, Dr. Kemecsi Lajos, a Néprajzi Múzeum főigazgatója, Dr. Szabadi István, a Tiszántúli Református Egyházkerület Levéltára igazgatója, a MELTE elnöke, Dr. Tóth Arnold etnográfus, a miskolci Herman Ottó Múzeum igazgató-helyettese. (via ReMeK-e-Hírlevél)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról