Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Tudásközpont és könyvtár lesz Tatán - eleve coworking irodával együtt építik

Mintegy nettó 899 millió forintos beruházással gazdagodik új közösségi térrel a város. Az Ady Endre úton található egykori tiszti klub épülete ad majd otthont a Magyary Zoltán Tudásközpontnak, illetve az új városi könyvtárnak link , miután jelentős felújításon esik át. Az új központ hasznos alapterülete összesen 1631 négyzetméter lesz.

A beruházás során a tóvárosi helyszínen két funkciót alakítanak ki: ezekből az első az Ady Endre út földszintjén található utcafronti részen egy kávézó, illetve coworking tér lesz, ahol ahogy korábban beszámoltunk róla a fogyasztótér mellett raktár és személyzeti szociális blokk is helyet kap.
A projekt másik eleme az új, gyermekeket és felnőtteket ellátó funkciókkal is rendelkező könyvtár kialakítása: akadálymentes, kétszintes területet adnak majd át az olvasók rendelkezésére. A könyvtár főbejárata az épület baloldali rizalitjában található bejárat lesz (ez korábban a művelődési ház bejárata volt). A felnőtt- és gyerek kölcsönző tereken, illetve a kézikönyvtári tereken túl, lesz a helyszínen többek között tanuló és helytörténeti kutatószoba is, infobázis, tudástár, gyermekrendezvény-terem, babaszoba és kettéosztható 100 fős konferenciaterem is.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról