Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Újrázik Horváth Sándor Domonkos

Az idén tavasszal jár le a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér igazgatójának dr. Horváth Sándor Domonkosnak határozott idejű vezetői megbízása. Az intézményvezetés folyamatosságának biztosítása érdekében az Önkormányzat az igazgatói állás betöltésére a polgármester pályázatot írt ki, melynek közzététele az Önkormányzat és a Könyvtár honlapján történt meg.

A szakmai bizottság véleményében megállapította, hogy dr. Horváth Sándor Domonkos pályázata reálisan és hitelesen mutatja be az intézmény vezetésére, fejlesztésére vonatkozó programot, melynek megvalósítására a közel 40 éves szakmai, 20 éves vezetői tapasztalata, valamint szakmai rátermettsége és elismertsége, továbbá innovatív tevékenysége nyújthat garanciát.

A pályázat véleményezésére felkért, jogszabályban meghatározott személyi összetételű szakmai bizottság a pályázó személyes meghallgatásával és a pályázatban foglaltak véleményezésével, melyet követően a bizottság egybehangzóan javasolta, hogy Győr város polgármestere dr. Horváth Sándor Domonkos öt évre szóló határozott időtartamú vezetői megbízására szóló előterjesztését terjessze a Közgyűlés elé.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról