Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Üzleti és Szellemi Tulajdon Központ Worcestershire-ben - részletes kínálat 1.

Nemrégiben közölt hírünk link tartalmát részletezve...

1. BIPC Webináriumok: műhelyek, erőforrások és személyes támogatás csomagja
A BIPC Worcestershire tudja, hogy bennünk, az emberben van a sikeres üzlet. Éppen ezért üzleti tanácsadóink és üzleti partnereink eltökéltek, hogy pozitív változást hoznak üzleti ambícióid megvalósítása érdekében.
Mindegy, hogy ötleted még csak egy csillanás a szemedben, vagy vállalkozásodat a következő szintre emelnéd, szeretnénk kapcsolatba lépni Veled. A könyvtárak és a könyvtári szolgáltatások köré kölcsönösen támogató üzleti közösséget építünk, amely a résztvevők és a megye gazdasági környezetének javítását célozza.
Ha ízelítőt szeretnél a kínálatból, iratkozz fel az alábbi szokásos webináriumok egyikére, vagy személyes tanácsadásért jelentkezz be egy találkozóra egyik üzleti tanácsadónkkal.

2. Üzleti adatbázisok
A BIPC ingyenes hozzáférést kínál a Worcesteri Közkönyvtár tagjai számára naprakész előfizetéses üzleti adatbázisokhoz. Ezek a könyvtár épületében, illetve távhasználattal is kereshetőek. (Az oldalon felsorolja az érintett adatbázisokat, szabadalomtól hazai és külföldi céginformáción keresztül haradatbázisokig.)

3. Üzleti környezet
A 6 különböző könyvtári részlegben tárgyalók bérelhetők - melyek megfelelnek a vírusbiztonsági kívánalmaknak. Az üzleti elvárásoknak megfelelő terek felszerelése: PC-k, íróasztalok, Wi-Fi, tárgyalótermek és bérelhető helyiségek. Hozzáférhertsz az üzleti könyvekhez és magazinokhoz, illetve személyes találkozót kérhetsz a BIPC üzleti és IP tanácsadóitól. (folytatjuk) (ref.: MG)

Régebbi hírforrás(ok): A Üzleti és Szellemi Tulajdon Központ Worcestershire-ben - mit is kínál? link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról