Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Üzleti és Szellemi Tulajdon Központ Worcestershire-ben - részletes kínálat 4.

Sorozatunk záró részében a worcesteri kínálat Üzleti útkeresés csoportja link és a Startup-támogatás link közléseit mutatjuk.

Üzleti útkeresés csoport
Saját vállalkozásról döntés, annak létrehozása és működtetése ijesztő és magányos élmény lehet. Rengeteg időt és ráfordítást igényelhet az indulás. A kockázatok magasak, a környezet pedig új és bizonytalan. Ezért a BIPC elindított egy új szakmai támogatási csoportot Business Pathfinder néven.
Ez a vállalkozások közötti támogatást végző közösség az induló vállalkozások és a hasonló gondolkodású vállalkozások összekapcsolásáról és az egymástól való tanulásról szól. De leginkább az a cél, hogy ne legyél egyedül.
A csoport havonta találkozik, és tagjai egy barátságos közösséget alkotnak, amely hasonló gondolkodású emberekből áll: akik támogatják egymást üzleti útjukon. Informális hely, ahová eljöhetsz, és megoszthatod reményeidet, félelmeidet és a tanultakat. Bővebb információ (ld. a forráslinken).

Startup-támogatás
Az Enterprising Worcestershire a European Regeneration Development Fund által finanszírozott program, amely támogatást nyújt a régió új és korai szakaszában lévő vállalkozásoknak. Azért vagyunk itt, hogy támogassuk korai szakaszában lévő vállalkozásának elindítását, fejlesztését és bővítését.
Számos támogatást kínálunk, pl. ingyenes induló mesterkurzusok, üzleti coaching, a szaktanácsadási támogatás, az üzleti tagság finanszírozása és az indulási támogatások - hogy vállalkozási ötleteidet magasabb szintre emelhesd. (ref.: MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról