Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

V. Mihály az Országos Széchenyi Könyvtárból kölcsönzőjegyeket lopott (Hírcsárda)

Egyre nagyobb méreteket ölt a filozófus-bűnözés. Mára már nem kétséges: az MTA Filozófia Intézete az elmúlt években bűnbarlangként funkcionált, ahol a filozófus-maffia kiterjedt bűnszövetkezetben rettenetes bűncselekményeket követett el gondolatban. ...
Az ilyen nagy volumenű gondolat-bűncselekmények mellett számos apróbb bűntény is a filozófusbanda számlájára írható. V. Mihály az Országos Széchenyi Könyvtárból kölcsönzőjegyeket lopott, hogy így egyszerre ötnél több könyvet is ki tudjon kölcsönözni a doktori disszertációjához. A bűnbanda két feje is részt vett piti akciókban. T. Gáspár Miklós, aki semmilyen idegen nyelven nem beszél, magát nyelvvizsgabizottságnak kiadva nyelvvizsgákat írt alá, H. Ágnes pedig gyaníthatóan sorozatosan L'Oréal- és Baba-kozmetikumot próbált meg ellopni és a hajában kicsempészni Tesco áruházakból. H. Ágnes a nyomozás eddigi állása szerint nem saját célra dolgozott, vallomásában Kierkegaard-ra és Epikuroszra hivatkozott, akik ellen nemzetközi elfogató parancsot adott ki a rendőrség.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról