Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Vasárnap.hu: célba vették az LMBT-szervezetek a könyvtárakat

Az elmúlt hónapokban LMBT-szervezetek az óvodák és iskolák után a könyvtárakat is célba vették. Lobbicsoportjaik számtalan ilyen intézménybe kérés nélkül eljuttattak a gyermekek szexuális befolyásolására alkalmas - mesekönyvnek álcázott - LMBTQ-propagandakiadványokat. Nagymaros polgármestere példát mutatott, amikor fellépett a gyermekek átnevelési kísérlete ellen.
Köszönjük a kiállását a gyerekek és a családok megvédése érdekében! Senki se nevelheti át a gyerekeket a szülők tudta nélkül, a szülők háta mögött!
Valljuk, hogy gyermekeink egészséges testi, lelki, szexuális fejlődése kiemelt védelmet érdemel. A gyermek nevelése a szülőkre tartozik, abba LMBTQ-szervezetek nem szólhatnak bele. Ahogy Ferenc pápa is fogalmazott magyarországi látogatásán: "A család anya, apa, gyerekek. És pont."
Az óvodák, az iskolák és a könyvtárak maradjanak a gyerekek számára biztonságos helyek, ahol nem tudnak LMBTQ-aktivisták a közelükbe férkőzni és megpróbálni erőszakosan átnevelni őket! A Vasarnap.hu arra kér minden polgármestert: ne engedje, hogy LMBT-szervezetek vagy szexuális átnevelő kiadványok jelenjenek meg gyerekek által látogatott intézményekben a településükön! El a kezekkel a gyerekektől! (Vasárnap.hu)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról