Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Youtuberek és influencerek - a könyvtárnak is rajtuk keresztül célozhatják a fiatalokat

Ma már komoly összegeket termelnek szülőpukkasztó foglalatosságaikkal azok a húszas éveikbe lépő fiatalok, akik a Z generáció tagjaként kisgyermekkoruk óta a neten lógnak. Az influencer marketing le is csapott rájuk.
Milliós nézettségükkel a televíziós csatornákkal kezdtek vetekedni azok a fiatalok, akik a közösségi oldalakon osztják meg videóikat, képeiket, bejegyzéseiket. Ez a reklámérték már nemcsak eladható, hanem keresett is a piacon. A felületet nyújtó mamutok ? mint amilyen a Facebook vagy a videómegosztó tulajdonosa, a Google ? maguk is abban érdekeltek, hogy bővüljön a forgalmuk. A fiatalok pedig ezen nőttek fel, és egyszeriben ráébredtek, hogy amit először csak brahiból csináltak, abból meg is tudnak élni.
A több mint húsz influencerrel együtt dolgozó Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. regionális menedzsere, Mérő Ádám a HVG-nek azt mondta, hogy online reklámmal kevesebb pénzből tudnak elérni ezer tinit, akik ráadásul sokkal jobban figyelnek véleményvezéreikre, mint a hagyományos reklámokra.
A 33 ezres követői tábornál tartó Balatoni József (Jocó bácsi világa) úgy gondolja: csak az lehet a megoldás, ha a vloggolást beépítik a tananyagba, így fejlesztik a kultúráját.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról