Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


A sztárok a könyvtárba mentek

Az InStyle portálon megjelent hír nem szól arról, hogy "Sarah Jessica Parker és híres férje, Matthew Broderick" mit mondtak, mit tettek Kongresszusi Könyvtárban link , a portál címe alapján erre nem is kell számítanunk. Öltözetükről annál többet megtudhatunk.
Nekünk elég lehet az, hogy az USA nemzeti könyvtára fontosnak tart ilyen színészeket a falai közé csábítani. Ha kezünkbe akad közlemény a könyvtár ebbéli stratágiájáról, jelezni fogjuk. (MG)

A sztárpár a "Beszélgetés Sarah Jessica Parkerral és Matthew Borderickkel" című estre volt hivatalos, és mindketten nagyon jó hangulatban érkeztek. Sarah és Matt egyaránt COVID-osak voltak a hónap elején, így kétséges volt a washingtoni műsor megtartása, de szerencsére már mindketten kicsattannak az egészségtől.
Matthew egy fekete öltönyt viselt, amit egy sötét zöld csíkos inggel és egy hasonlóan zöld, ám pöttyös nyakkendővel bolondított meg.
Divatimádó arája azonban magához képest elég visszafogott, de mégis lenyűgöző szettet viselt. Sarah Jessica talpig feketében volt, mellé lazán egy pulcsit kapott magára, hosszú szőke fürtjei pedig a megszokott hullámokkal keretezték az arcát. Fekete táskája és cipője gyöngyberakásokkal díszített volt, és a nyaklánca is pontosan illett az outfithez. A háromgyermekes anyuka tehát a nők örök darabjával a "kis feketével" tisztelte meg az eseményt, és láthatóan jól is érezte magát a bőrében.

SJP és Matthew Broderick nemrégiben kezdte újra játszani közös darabjukat, a Plaza Suite-ot a Broadway-n...

Régebbi hírforrás(ok): Oktatás észrevétlenül - hogyan vihetők át a szórakoztatva könyvtári ismeretek? link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról